Chris Crocker reageert op Britney-huilvideo

Icoon OpmerkelijkNa vier maanden radiostilte vragen alle FOK!'ers zich natuurlijk af hoe het is met Chris - LEAVE BRITNEY ALONE! - Crocker, de jongen die op YouTube huilend schreeuwde dat iedereen Britney Spears met rust moest laten. Hij heeft nu gelukkig eindelijk gereageerd op alle aandacht die hij dankzij zijn video gekregen heeft.

In zijn video vertelt hij dat het goed met hem gaat. Hij zegt dat hij erg overvallen was door alle aandacht die hij gekregen heeft. Op straat herkende iedereen hem plotseling en dat had hij niet verwacht. Hij heeft er echter geen spijt van dat hij zijn video op internet gezet heeft.

Hij is wel zo dat het zou kunnen dat hij later besluit om dit filmpje weer van het Internet af te halen, omdat het misschien niet is hoe hij had gewild dat zijn 'return video' zou zijn. Verder zegt hij dat hij alle mensen wil bedanken die hem gesteund hebben, o.a. in de comments op YouTube, in de tijd dat zijn eigen familie hem niet gesteund heeft. Opvallend is verder dat hij niet reageert op de laatste ontwikkelingen met Britney Spears.

Hieronder is het filmpje te bekijken.