Yolanthe en Theo meest sexy vleeseters

Icoon Enqu괥FOK!kers vinden Theo Maassen en Yolanthe Cabau van Kasbergen de meest sexy vleeseters van het jaar. Dat blijkt uit de ludieke poll dat een antwoord was op 'Meest sexy vegetariër' van Wakker Dier. Yolanthe had door drukke werkzaamheden geen tijd voor FOK! (lees: geen zin) maar winnaar Theo Maassen spraken we over de verkiezing tijdens de première van TBS.

Opmerkelijk was dat de poll veel losmaakte bij vegetariërs. Zo werden er statistiekjes en onderzoeken gepost waarin stond dat vlees slecht voor je was en meenden sommigen te weten dat FOK! werd gesponsord door de vlees-lobby. Dat 'Wakker Dier' achter eenzelfde soort verkiezing zat voor vegetariërs was blijkbaar geen probleem, aangezien daar geen commotie over was.

Dankzij het succes van deze eerste FOK!verkiezing zullen er dit jaar meerdere polls komen. Zo denken wij bijvoorbeeld over een zomerse poll voor de meest Sexy Bierdrinker M/V. Ideeën zijn welkom. De reactie van Theo Maassen op zijn eretitel zie je overigens hieronder.


Natuurlijk kun je 'm ook als wmv downloaden (65Mb)