Politieagent prostitueert 13-jarig meisje

Icoon ShockingIn New York is een 35-jarige agent samen met zijn 29-jarige vriendin gearresteerd. Ze worden verdacht van het ontvoeren en prostitueren van een 13-jarig meisje.

Het meisje was van huis weggelopen op 10 januari. Kort daarna kwam ze iemand tegen die haar aanbood danseres te worden op feestjes. Die persoon heeft haar later ook voorgesteld aan de politieagent, die het meisje op zijn beurt weer vertelde dat hij haar voor 500 dollar gekocht had.

Het jonge slachtoffer werd door hem gedwongen naar feesten te gaan waar ze zich voor moest doen als 19-jarige en 40 tot 80 dollar voor seks moest vragen. De politieagent dreigde dat ze, wanneer ze niet genoeg geld voor hem zou verdienen, op straat zou moeten tippelen.

Daarnaast is er nog een ander 17-jarig meisje opgepakt dat medeplichtig was; zij moest er voor zorgen dat het 13-jarige meisje niet ontsnapte. Ook had zij toestemming het meisje te mishandelen. Nadat het meisje met twintig mannen het bed had gedeeld, was ze erin geslaagd te ontsnappen en naar haar familieleden te gaan, die haar naar het politiebureau gebracht hebben.

Als de politieagent en zijn vriendin schuldig worden bevonden, hangt hen beiden een gevangenisstraf van vijfentwintig jaar boven het hoofd.