FOK!columniste Shitonya brengt boek uit

Tamara Bruijn, ex FOK! columniste aka Shitonya, heeft haar eerste boek gepubliceerd. Het 350 pagina's tellende werkje heeft als titel 'Chaoshit' en is verschenen bij de internet-uitgever FreeMusketeers. Onder dit concept kan bijna iedereen publiceren en worden boeken per bestelling gedrukt en verkocht en schrijvers krijgen eens per jaar royalties. Het zal dan ook helaas niet bij de Ako liggen tussen Mulisch en Kluun in.

Zelf omschrijft Bruijn haar boek als een mix van 'een traan en een lach, drama, sarcasme, leedvermaak, zelfspot, cynisme, humor, verbazing, afgrijzing of ontroering.' Kortom, het is een anti-roman, aldus Shitonya. Of het een goed boek is konden we nog niet zeggen bij het ter perse gaan van dit bericht, maar recensies zien we graag tegemoet via onze submit. Wie zich eerst wil inlezen kan terecht bij een van de oudere columns van onze gewaardeerde excollega. Lees bijvoorbeeld eens over daten met Shit, of het hilarische Schapen neuken met Shitonya.

Overigens heeft eigenaar Danny ook nog wel wat te zeggen over het ongetwijfeld succesvolle debuut van Tamara die groot is geworden onder de vlag van FOK! Waar wij dan weer met recht trots op zijn. Het meesterwerk kost slechts 22 euro, ex verzendkosten.

!
Anti-roman van Tamara Bruijn, gedrukt op gerecycled wc-papier.