Dronken Nederlander rijdt meisje dood

Icoon OngelukEen 52-jarige automobilist uit Nederland heeft vrijdagavond in het Duitse Gronau een 16-jarig meisje aangereden die met haar hond op straat liep. Ze werd zeker 50 meter door de auto meegesleurd. Uiteindelijk viel ze op straat waar ze door een tegemoet komende auto werd overreden.

Het slachtoffer overleed later in een ziekenhuis aan haar verwondingen. De Nederlandse automobilist was onder invloed van alcohol. Er is bij hem een bloedproef afgenomen en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Volgens de submitter van dit bericht woonde het slachtoffer tot vorig jaar in Enschede. ''Ik ben met haar vorig jaar omgegaan in de vakantie. Ze is verhuisd naar Gronau en nu is ze doodgereden door iemand onder invloed van alcohol. Triest verhaal. Het meisje waar het omgaat heet Sammichelle.''

Let wel dat de naam van het meisje niet van officiële zijde bevestigd is! De Duitse media hebben vooralsnog geen naam van het slachtoffer bekend gemaakt. Op internet zouden dit haar profielen zijn geweest op Sweetbabes en Partyflock.

Met dank aan Erwin voor de submit.