Soldaat aangevallen met vibrator

Een 19-jarige soldaat dacht een spannende avond te hebben toen zijn vriendin een stel handboeien tevoorschijn haalde. De soldaat dacht de nacht van zijn leven mee te maken. Helaas kwam de jongeman echter van een koude kermis thuis. Het gezellig samenzijn veranderde al gauw in een hel.

De vriendin van de militair, Nicola Clunies-Ross, was er namelijk van overtuigd dat vriendjelief haar had bedrogen met een ander. "Ik ga je vernietigen", sprak ze dreigend, en weldra kwam een collega van de soldaat, Peter Gurdulic, de slaapkamer binnen. De soldaat was zwaar bewapend met een heuse vibrator.

Nicola verwende haar jonge soldaat in alle gaten met haar trillende vriend, terwijl Peter de hele actie filmde. Peter dreigde tijdens het filmen de beelden op een publieke legercomputer te zetten, opdat iedereen het filmpje kon zien.

Nadat de militair een uur lang gruwelijk was gemarteld, werd hij uiteindelijk uit zijn benarde positie bevrijd. "Ik probeerde heel luid te schreeuwen, maar door die prop in mijn mond kwam er niet veel uit", vertelde de ongelukkige soldaat.