Giel Beelen start 40 dagen mét seks

Icoon RadioGiel Beelen wil wel eens weten of veertig dagen lang seks hebben gaat vervelen. Dit als tegenhanger van het EO-programma '40 Dagen Zonder Seks'. Dat vertelde de VARA!-dj in zijn ochtendprogramma waar Arie Boomsma te gast was. Boomsma presenteert het programma voor de EO.

Beelen heeft een paar kandidaten bereid gevonden elke dag seks te hebben. Een mannelijke kandidaat was die ochtend al om vijf uur begonnen. Een vrouwelijke kandidaat gaf aan zo'n zes keer per week te neuken. Toen Arie Boomsma opmerkte dat seks binnen een relatie het mooiste is dat bestaat, gaf ze aan dat het geen relatie betrof maar een 'fuckbuddy'.

Beelen, die eerder aangaf in 'Ranking the Stars' elke dag te masturberen, gaat ook een variant op 'De Wereld Draait Door', namelijk de 'De Radio Draait Door' maken. Elke woensdag komen er bloopers en meest gedenkwaardige radiomomenten van de afgelopen week voorbij. Dit item had Jack Spijkerman destijds in de 'Steen en Been-show' onder de noemer 'Hoor nou toch eens'. Overigens was dat ook weer een variant op 'De Radioflater' van Felix Meurders.

SunGiel
Lekker elke dag masturberen.