Te veel lelijke mannen bij datingsite

Icoon OpmerkelijkDe datingsite mooiemensen.com krijgt veel te veel aanmeldingen van lelijke mannen. Dat meldt oprichter Dave Heijnerman. Van de mannelijke aanmeldingen wordt 85 procent afgewezen.

"Het is bar en boos gesteld met de mooie mannen in Nederland", aldus Heijnerman. Hij denkt dat veel mannen zich wel bewust zijn van het feit dat ze niet heel knap zijn, maar dat ze toch door de selectie proberen te komen, zodat ze gemakkelijk in contact kunnen komen met mooie dames.

Verder gaat het trouwens wel goed met de datingsite. Inmiddels hebben zich ruim dertienduizend mensen aangemeld, waarvan ongeveer 30 procent afgewezen wordt. De cijfers zijn alleen niet helemaal duidelijk, want volgens dezelfde bron zijn er toch maar ruim 2500 leden. Met de relaties loopt het ook nog niet echt storm: er zijn sinds de start op 12 november pas 15 relaties bekend.

Om het tekort aan mooie mannen op te lossen, gaat de website binnenkort een mooiemensenfeest organiseren, waar actief geworven gaat worden. Of je hier ook welkom bent als je een FOK!-account hebt, is niet bekend. Keurmeesters heeft de site overigens wel genoeg. Sinds de oprichting hebben zich namelijk al spontaan tachtig mensen gemeld. Voornamelijk mannen trouwens, maar dat was te verwachten.

Met dank aan Yanze voor de submit.