Dries grijpt net naast Loden Leeuw

Helaas voor Dries Roelvink, maar zelfs de prijs voor irritantste BN'er is aan zijn neus voorbij gegaan. Dries was namelijk genomineerd voor een Loden Leeuw, de prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door het consumentenprogramma Radar van de Tros.

Maar helaas, Dries moet zijn meerdere erkennen in Hennie Huisman. Zijn spotje voor de Postcode Loterij, waar Huisman met een chagrijnige kop 'Met z'n allen' neuriet, kreeg 12,3% van de stemmen. Dries' spotje voor de ANWB werd met 11,7% van de stemmen iets minder irritant gevonden. Jan Mulder in het vliegtuig werd door de stemmers als nog iets minder vervelend ervaren dan Dries' gele zwembroek.

In de andere categorie, die van irritantste commercial, heeft koekfabriek Peijnenburg met glans gewonnen. Met een ruime meerderheid van de stemmen, werd hun spotje van twee ouderen met hun twee keffertjes beloond met een Loden Leeuw. Het zilver ging naar een commercial van bronwatergigant Spa, waarin een proleet een glas koud water in het gezicht krijgt. De derde prijs ging naar de eeuwige studenten van de LOI.


Geniet nog een keer van Dries' gele zwemslip