'Organisator (51) chanteert tiener-missen'

Icoon ShowbizzHoe kom je als man van middelbare leeftijd in contact met tienermeisjes? Juist, door miss-verkiezingen te organiseren. Op zich niks mis mee, maar de inmiddels 51-jarige Ignace Crombé maakte het wel heel bont: hij werd verliefd op de deelneemsters en chanteerde ze.

De inmiddels 20-jarige Céline Du Caju kan er over meepraten. Ze won in 2006 de Miss Belgian Beauty competitie en Crombé werd verliefd op haar. Ze mocht niks meer van hem, zo vertelt ze: "Hij werd jaloers en boos wanneer ik uitging zonder dat hij het wist en dreigde mijn carrière te saboteren."

De getrouwde miss-organisator ontkent chantage maar heeft in 'Het Laatste Nieuws' toegegeven dat hij verliefd was. Dat hij het zwaar te pakken van het meisje bleek al uit verschillende e-mails. Hij schreef haar onder meer: "Dat je zonder mijn weten uit bent geweest houdt mij ook in bed wakker. Ik voel mij echt bedrogen. Mocht ik je nu toch heel even mogen vastnemen Céline... nu heb ik dit meer dan nodig."

Ook een tweede winnares heeft inmiddels haar beklag gedaan in de media. Overigens houdt Crombé komende week gewoon weer een Miss Belgian Beauty wedstrijd.

Het Laatste Nieuws
Belg bekent: ik was verliefd.