Gelekte sekstape Britney blijkt hoax

Icoon ShowbizzIn jouw dagelijkse portie Britney-update een keer goed nieuws. De in oktober gestolen sekstape circuleert eindelijk op het internet. En waar Paris en Pamela het nog braaf met één man deden, pakt onze Brit meteen goed uit: ze rollebolt met twee vrouwen en een man.

In de halfuur durende tape leeft de zangeres zich helemaal uit. Verder is te zien hoe ze zich tegoed doet aan cocaïne en marihuana. Behalve een collectie home-porno werden er vorig jaar ook pikante foto's ontvreemd. Verder zou de dief ook enkele kinky outfits van het gevallen popprinsesje hebben meegenomen en foto's van haar zoontjes. Er gaan overigens ook geruchten dat de sekstapes van Brit gebaseerd zijn op een hoax.

Update 16.11 uur
Waarschijnlijk wil de wereld te graag een blote Britney zien want het lijkt erop dat deze sekstape een hoax is. Dus vooralsnog geen Britney die seks heeft met twee vrouwen en een man. Mocht er toch een tape zijn dan laten wij jou dat uiteraard weten.

De Telegraaf meldde dat Foxnews het bericht openbaar had gemaakt, maar het blijkt niet Foxnews, maar deze fake site te zijn.