Man bijt vinger van schoonmoeder af

Net als de meeste mannen, heeft ook de 27-jarige Perry Campbell een hekel aan zijn schoonmoeder. Alleen heeft deze Amerikaan uit het plaatsje Elmira in de staat New York zijn haat weten om te zetten in daden. Hij heeft namelijk een vinger van zijn schoonmoeder afgebeten.

Afgelopen zaterdag was de jongeman bij zijn schoonmoeder op bezoek en keek er naar de televisie. De gemoederen liepen hoog op toen de vrouw aan hem vroeg of hij zijn bierblikje wilde verzetten. Het blikje stond namelijk voor de beeldbuis, hetgeen het zicht van de vrouw belemmerde. Perry ontplofte bijna door het verzoek en stormde op zijn schoonmoeder af. Het escaleerde helemaal toen hij ook nog haar vinger afbeet.

Met de resterende vingers wist de arme vrouw de politie te alarmeren. Knappe artsen zullen proberen de vinger van de vrouw nog enigszins op te lappen.

Perry zal voor de rechter zijn daad moeten zien uit te leggen. Hij zal mogelijk voor langere tijd achter tralies moeten; waarschijnlijk zal hij worden veroordeeld wegens aanranding.