Hiphoptrio Opgezwolle stopt definitief

Icoon MuziekOpgezwolle, een bekend trio in de hiphop-scene is er definitief mee gestopt. Eerder berichtte de media dat het trio, bestaande uit Sticky Steez, Phreako Rico en DJ Dippy Delic er even tussenuitgaat, maar volgens rapper Sticks is dit niet waar. "Dit is echt het einde van Opgezwolle".

Op zijn website geeft hij verdere tekst en uitleg: "In verschillende media wordt gesuggereerd dat Opgezwolle er een jaartje tussenuit gaat omdat Delic op wereldtournee gaat. Hiermee wordt de (valse) hoop gewekt dat we na dippies weer verder gaan met Opgezwolle en eventueel een nieuw album. We hebben alledrie gezamenlijk besloten te stoppen met Opgezwolle, los van onze persoonlijke plannen. Waarom staat er dan 'voorlopig' in het persbericht, denk je nu natuurlijk. Omdat je nooit nooit moet zeggen, en niemand in de toekomst kan kijken."

Rapper Rico bevestigt dit verhaal. "Ik denk wel dat dit het einde van Opgezwolle was. Maar ik wil geen deuren dichtgooien. Je weet het nooit."

Het trio heeft de afgelopen jaren vier albums uitgebracht en heeft veel samengewerkt met collega hiphop-artiesten als Raymzter, Jawat! en DuvelDuvel. Een van hun bekendse singles heette 'Eigen Wereld'.


Opgezwolle - Eigen Wereld