FOK!kers: Britney is grootste aandachtshoer

Icoon Enqu괥Britney Spears is de grootste aandachtshoer buitenland van 2007. Dat blijkt uit een poll waarop tot nu toe een kleine 5000 mensen op hebben gestemd. Spears kreeg maar liefst 22,5 % van de stemmen. Paris Hilton komt er vlak achteraan met 21,1 % van de stemmen. Beide dames waren volop in het FOK!nieuws het afgelopen jaar.

Op de derde plaats staat Ayaan Hirsi Ali, van wie niemand meer weet wat voor nationaliteit ze heeft. Waarschijnlijk die wie haar op dat moment het beste uitkomt. Op de vierde plaats met 8,8% van de stemmen staat Esmee Denters die, zoals vele wakkere FOK!Kers al hadden opgemerkt, een Nederlandse is. Maar omdat dit YouTube-sletje zo haar best doet om Amerikaans over te komen mocht ze van ons meedingen en gezien haar plek in de top 20 geheel terecht.

Opmerkelijk is dat FOK!Kers ook genoeg hebben van Kate en Gerry McCann en Beth Twitty Holloway die niet uit de media zijn te slaan in de zoektocht om hun dochters. Het minst moeite hebben FOK!kers met Queen Elizabeth, JK Rowling, Fidel Castro en Bill - Vista - Gates. Zij haalden allemaal nog geen één procent van de stemmen.

Namen die volgens FOK!kers ontbraken waren onder anderen Al Gore die vooral met zijn milieuhype in de media was te vinden. En ook Chris Crocker werd gemist op de shortlist: "Het is knap als je qua aandachtsgeilheid het monster dat je aanbidt nog weet te overtreffen, maar Chris Crocker lukt dit zonder enig probleem met zijn video Leave Britney alone!", aldus user Paginabeheerder. Chris kan zijn filmpje in ieder geval weer afstoffen nu Britney op FOK! de grootste aandachtshoer van het jaar is.

Vanaf morgen kun je in onze poll overigens stemmen op de Grootste Held van 2007.

Chris: Laat Britney met rust in 2008, begrepen?