FOK!kers hebben goedkope kerstdagen

Icoon Enqu괥Een dure kerst? Niet voor de meeste FOK!kers. Maar liefst 35 procent zegt niks uit te geven voor de kerstdagen, zo blijkt uit de kerstpoll op de FP. waar tot nu toe 3500 users op stemden. Dat betekent dat ze ook niks hebben uitgegeven aan eten. 13 procent geeft niet meer uit dan 50 euro, inclusief eten.

Ook dertien procent van de FOK!kers geeft tot honderd euro uit met de feestdagen. Slechts zeven procent geeft meer uit dan 1000 euro met de kerstdagen. Dat zoveel FOK!kers gratis hun kerstdagen vieren komt volgens de reacties omdat veel users nog thuiswonen. Razo bijvoorbeeld: "Ouders regelen de boel, geef dus niets uit." Highway101 verbaast het niks: "Dat zijn die verwende kids die nog thuis wonen. Weet je meteen wat voor publiek FOK trekt."

Ook zijn er FOK!kers die een hekel hebben aan kerst. Zo roept Sneeuwbataljon: "Ik doe helemaal niets met kerst, ik schijt zelfs op kerst! Ineens gaat iedereen weer naar die kut kerk toe en zijn ze heilig. Ook dat mensen op bezoek komen en zo, bah bah." En ook BaajGuardian stelt: "Geen idee wat ik zou moeten vieren dus niets" Voor deze moderne Scrooges is er in ieder geval goed nieuws. Vanaf morgen is deze 'humbug' weer voor een jaar achter de rug.