Linda's kerstneukertje: Clooney of Liekes ex

Icoon ShowbizzLinda de Mol heeft een nieuw neukertje na de scheiding met Sander Vahle. Alleen is het nog niet helemaal duidelijk wie precies. Er worden in ieder geval twee namen genoemd, namelijk acteur George Clooney en Jeroen Rietbergen, de ex van Lieke van Lexmond.

George Clooney schijnt volgens ingewijden in ieder geval een 'goeie vriend' te zijn. Hij zou deze week in Nederland zijn om samen met Linda opnames bij te wonen van het Tros Kerstcircus, maar uiteindelijk had hij andere verplichtingen. Kennissen hadden voorspeld dat de acteur met Linda de kerst zou doorbrengen. Andere bronnen tippen echter Jeroen Rietbergen als nieuwe lover van de presentatrice. "Linda en Jeroen zullen voorlopig niet als paar naar buiten treden. Daar is het allemaal nog veel te pril voor. Ze zitten nu nog in de fase van elkaar beter leren kennen. Maar er is wel een klein vonkje overgesprongen", aldus weer een andere ingewijde.

Intussen is er ook een minirelletje ontstaan rond Linda de Mol. Het programma 'Profiel' van de KRO wijdt een uitzending aan haar, maar de kennissenkring (die van bovenstaande geruchten) kregen een spreekverbod van de De Mol-clan. Ook werd RTL verboden om fragmenten van Gooise Vrouwen af te staan. Zo wilden de makers graag een scčne hebben waarin Linda haar man aan het pijpen is.

(c) FOK!
Is Liekes ex de nieuwe lover van Linda?