Naaktfoto's Franse topzwemster op internet gezet

Icoon Not Safe For Work (NSFW)De ex van de Franse topzwemster Laure Manaudou heeft een serie naaktfoto's van zijn voormalige vriendin het internet op geslingerd. Op de foto's is Manaudou, die vorige week nog tot Europees zwemster van het jaar werd verkozen, in allerlei compromitterende poses te zien. Van likkend aan de staaf van haar vriend tot inkijkjes in lichaamsholten die normaal gesproken privť blijven.

De actie is vermoedelijk een wraakactie. Manaudou verbrak namelijk onlangs haar relatie met de Italiaanse zwemmer Luca Marin op brute wijze. Voor een wedstrijd afgelopen weekend op de EK kortebaan in Hongarije zou Manaudou haar Italiaanse loverboy opgezocht hebben, om die voor heel de Italiaanse ploeg publiekelijk te vernederen door hem zijn verlovingsring terug te geven. Marin schold de FranÁaise toen al uit voor alles wat mooi en lelijk was.

Sinds zondag zijn ineens de naaktfoto's van Manadou op het net verschenen. Advocaten van de meervoudig wereldkampioene proberen die nu van de digitale snelweg af te halen.

Alle foto's staan hier. Let op, zitten NSFW exemplaren tussen!