Vrouw randt kerstman aan

Icoon ShockingEen Amerikaanse kerstman is afgelopen weekend tijdens een zogenaamde 'meet and greet' voor kinderen betast door een 33-jarige vrouw.

De kerstman nam de vrouw op schoot om haar kerstwensen aan te horen. De vrouw vertelde niet wat er op haar verlanglijstje stond maar claimde meteen haar cadeautje, de geslachtsdelen van de kerstman.

De vrouw werd nog in het winkelcentrum in de kraag gevat, dit kwam omdat zij op krukken liep en daardoor makkelijk te herkennen was. Ze is aangeklaagd voor aanranding en voor het verstoren van de openbare orde. Met de belofte om op drie januari voor de rechtbank te verschijnen mocht ze naar huis.

De vrouw verklaarde tijdens een telefoongesprek met een lokale krant dat het een valse aangifte is en dat ze niet weet waar het over gaat. De 65-jarige aangerande kerstman, die anoniem wenst te blijven, gaf aan dat hij erg geschrokken is. Hij schaamde zich voor de hele situatie en vond het jammer dat hij alle wachtende kinderen teleur moest stellen.

Volgens Tim Connaghan, die elk jaar vele honderden 'hulp-kerstmannen' traint, is dit de eerste keer dat een kerstman aangerand is. Toch is het niet geheel onbegrijpelijk zegt hij, vele volwassenen willen met de kerstman op de foto. Zelf heeft hij al een boel mooie vrouwen op zijn schoot gehad, ze vragen hem dan wel eens of 'mevrouw Claus' dan niet jaloers wordt. Als het bij één foto blijft vindt ze het niet erg, antwoordt hij dan.