Paris wil twee smurfen adopteren

Paris Hilton heeft weer eens van zich laten horen. De stierlijk verwende hotelerfgename was namelijk serieus van plan twee Smurfen te adopteren.

Ons aller Parisje was even lekker aan het kerstshoppen bij onze oosterburen. En daar in Berlijn viel haar oog op twee ondermaatse acteurs die waren verkleed als de blauwe kabouters met de witte mutsjes, die snoep aan het uitdelen waren. Paris was in een klap stapelgek op de kleine vriendjes, en vroeg doodleuk of ze de stripfiguurtjes mee naar huis mocht nemen.

Ooggetuigen meldden dat het liefde op het eerste gezicht was. "Toen Paris die kleine mannetjes zag, gilde ze van verrukking. We hoorde haar zeggen: 'Oh my God, echte smurfen! Ik wilde vroeger als klein meisje altijd al een smurf hebben!' Daarna draaide ze zich om naar haar vriend en vroeg: 'Kan ik er een mee naar huis nemen?' Om er aan toe te voegen: 'Ik realiseerde me niet dat de smurfen hier vandaan kwamen'", meldde iemand die het tafereel heeft mogen aanschouwen.

Volgens de ooggetuige deed de blondine nogal uit de hoogte tegen de twee Smurfen. "Ze sprak op een kinderachtige toon tegen de dwergen. Ze zei dat ze de twee smurfen wilde toevoegen aan haar bonte verzameling huisdieren."

De twee verklede mannetjes voelden zich lelijk in hun kruis getast door Paris. " Een van de twee ergerde zich enorm aan Paris en begon haar uit te schelden. Hij schreeuwde dat hij een volwassen man was en dat ze moest ophouden met haar 'belachelijke babypraat'."


Het belachelijk maken van Smurfen begon ooit met Irene Moors

Met dank aan DrDarwin voor de submit.