'Britney trouwt met persoonlijk assistent'

Icoon ShowbizzBritney Spears gaat naar verluidt binnenkort voor de derde keer in het huwelijksbootje stappen. Dit keer is de gelukkige man Sam Lufti, haar persoonlijke assistent. De 25-jarige zangeres zou haar ex Kevin Federline en haar advocaten al hebben ingelicht over haar huwelijksplannen.

De bruiloft gaat waarschijnlijk plaats vinden in Las Vegas. In 2004 trouwde ze daar ook met haar schoolvriendje Jason Alexander, maar na 55 uur was ze alweer van hem gescheiden. Britney zou dolverliefd zijn op Sam. "Iedereen doorziet hem, maar Britney niet. Hij woont bij haar, ze betaalt alles voor hem: zijn eten, zijn rekeningen in bars en zijn kleren. Haar advocaten hebben haar aangeraden op zijn minst een contract met huwelijkse voorwaarden op te stellen, maar daar heeft ze geen oren naar", aldus een vriendin van Britney in het Amerikaanse magazine Star.

Ook Kevin Federline is niet blij met Britneys trouwplannen. Hij zou zijn ex verboden hebben Sam bij zijn zoontjes toe te laten. Federline heeft momenteel de voogdij over de jongetjes Sean Preston en Jayden James.