FOK!radio: FP-mod Robin 2130 live

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Hij heeft knopjes, hij kan je bannen en jouw prachtreactie zomaar verwijderen of editten. Hij stuurt je ook PM's als jij je in zijn ogen misdraagt op de FP. Heb je hem daar altijd al over willen spreken? Dan kan dat vanavond! Robin2130 komt namelijk naar de studio van FOK!radio. Naast FP-moderator en nieuwsposter heeft hij ook de tag 'bosmongool' en dat zal vast niet voor niks zijn. Hoe dat dus zit vragen we hem ook. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur!

Hem eens de waarheid vertellen kan natuurlijk via ons irc-kanaal #fokradio. Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Oudjaarsdag valt dit jaar op maandag. Zit jij te wachten op een uitzending van FOK!radio op oudjaarsdag? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

En het einde van het jaar is in zicht, maar dat wil niet zeggen dat de crew lui achterover leunt. Op de valreep zijn er zelfs twee wijzigingen in het hogere segment van de crew. Daarnaast is er ook op modgebied een hoop te doen. In FOK!radio hoor je er alles over.

Meekijken in de studio van FOK!radio kan via de webcam. We roddelen weer met Yvonne. FA shmoopy heeft weer wat scoopies. Blinky legt wel weer een stelling voor.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terugluisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!