Jan Smit mag weer praten

Goed nieuws voor Jan Smit en zijn geliefde Yolanthe. Jan Smit mag namelijk weer praten. Al is het maar voor vijf minuten per dag, de ONM-actrice is opgelucht dat het weer de goede kant opgaat met de zanger. "Jan mag nu vijf minuten per dag heel rustig aan praten. Natuurlijk kun je zelf van alles vertellen, maar als iemand niet terugpraat...tja dat gaat toch vervelen."

Vorige maand werd Nederland geschokt door het nieuws dat het ondergoedmodel een halfjaar zijn mond moest houden. Alle tijd om zijn vriendin een handje te helpen in de huishouding, maar daar heeft Jan geen zin in.

"Jan is Jan en zal nooit koken of schoonmaken. Ik krijg een liefdevol en vooral rustig welkom bij thuiskomst en kan vervolgens rustig doorlopen naar de stofzuiger om het huis schoon te maken", lacht de mooie Yolanthe.

Ondanks het luie gedrag van haar vriend, is ze maar wat blij dat hij constant bij haar is. "Ik krijg altijd een warm onthaal. En gelukkig mag hij weer een beetje praten. Dingen als 'dat lust ik niet' of 'ja, daar heb ik zin in' zijn toch handig om te weten!"