Ontuchtige sexy lerares opnieuw vastgezet

Icoon OpmerkelijkHa, daar is ze weer. De Amerikaanse Debra Beasley Lafave waarover FOK! in 2004 berichtte omdat de toen 23-jarige onderwijzers seks had gehad met een 14-jarige leerling. Een bericht waarvan veel FOK!kers vonden dat de leerling maar een bofkont was gezien het uiterlijk van de juf. Haar advocaat vond haar indertijd zelfs te sexy om op te laten sluiten.

Nu is Lafave opnieuw in de boeien geslagen. Dit omdat ze tijdens haar proeftijd door de rechter opgelegde regels heeft overtreden. Eén van die voorwaarden was dat ze niet met een minderjarige mag praten zonder toezicht en toestemming van de rechtbank. Ze blijkt echter met een 17-jarige serveerster in het restaurant waar ze nu werkt, over haar privéleven te hebben gebabbeld.

Volgens Lafave's advocaat betreft het echter een ''onbeduidende'' overtreding. Het ging om een normaal gesprek zoals dat vaker op de werkvloer tussen werknemers plaatsvindt.

Lafave is inmiddels weer vrijgelaten op voorwaarde dat ze zich meteen bij de rechtbank meldt als die daar om verzoekt.Lafave

Lees ook op het Forum
Met dank aan MCinDC voor de submit.