Onzekere vrouwen moeten samen douchen

De meeste vrouwen zijn zeer onzeker over hun boezem. Ze zijn bang dat ze te klein of juist te groot zijn, of vinden hun tepels niet mooi. De oplossing is simpel: Als vrouwen vaker samen zouden douchen, zien de dames dat geen enkele vrouw perfect is. Zo worden ze vanzelf zekerder van zichzelf.

Dat beweert de schrijfster Saskia Reusens althans. Met de titel 'Borsten' heeft ze een heel boek gewijd aan een van de meest besproken mannenonderwerpen. Volgens haar zijn borsten echter een bron van frustratie. De grote ontevredenheid over hun eigen voorgevel komt volgens Reusens door de media. Met hun plaatjes van perfecte borsten zouden ze een hoop vrouwen voorspiegelen dat hun borsten niet mooi zijn. Als vrouwen echter vaker met elkaar onder de douche staan, zouden ze zien hoe borsten echt zijn en dat niemand perfect is.

Een vrouwenprobleem dat met de borsten samenhangt is de beha. Zo loopt zo'n tachtig procent van de dames rond met een verkeerde beha. Reusens denkt dat dit komt omdat de meeste vrouwen er vanuit gaan dat hun boezem hun hele leven hetzelfde blijft. Terwijl de omvang en cupmaat van borsten juist aan verandering onderhevig zijn.


Er is niets verkeerds aan samen douchende vrouwen

Met dank aan Bas_in_het_Veldt voor de submit.