Canadees trekt zich af op auto's

Mensen gaan steeds verder om aan hun gerief te komen. Na mannen die de liefde bedrijven met een stoep en een hek, is het nu tijd voor een man die zichzelf afrukt op het dak van een auto. De Canadese Sandy Wong uit Edmonton heeft namelijk een autofetisj.

"Die man is niet meer of niet minder dan een seksdelinquent", zo oordeelde het Openbaar Ministerie. Zijn afwijkende seksgedrag leverde Wong negentig dagen cel op. Volgens de psychiater van Wong kan de ouwe rukker het niet helpen dat hij zich voelt aangetrokken tot auto's, aangezien deze dezelfde lijnen hebben als het vrouwelijk lichaam.

Zoals bijna elke man, heeft Wong ook een goede smaak. Kom dus bij hem niet aan met een Opel Astra of een Volkswagen Golf, maar met een echte klassieker. De beste man krijgt pas een harde plasser bij het aanschouwen van een Camaro uit 1967 en een Chevy Bel Air van 1955.

Volgens de man, die het woord 'trekauto' een geheel nieuwe betekenis geeft, is het allemaal de schuld van de autobezitters zelf. Zij laten namelijk hun voertuig onbeheerd achter. Twee jaar geleden werd Wong ook al eens voor hetzelfde vergrijp gearresteed. Toen wist hij zich niet in te houden bij het aanschouwen van een Mini Cooper.


Rukvoer voor Wong. De auto, niet de vrouw