Manon Thomas durft niet meer naar buiten

Icoon ShowbizzManon Thomas durft nauwelijks nog de straat op nadat er naaktfoto’s van haar zijn uitgelekt op internet. Dit beweert haar advocaat Geert Jan Oosten vandaag in de Telegraaf. Volgens dezelfde advocaat worden ook de kinderen van Thomas gepest.

Afgelopen maandag lekte er een filmpje uit waarop te zien is hoe Thomas naakt uit een jacuzzi stapt. Nadat ze een dag later dacht dat de nachtmerrie voorbij was omdat de dader gepakt zou zijn, sloeg een dag later het noodlot weer toe. Er werden niets verhullende foto’s getoond van Thomas. Een aantal foto’s tonen haar naakt of laten haar zien in sexy poses in een hotelkamer of op het strand.

Thomas zelf verklaart dat de foto’s van haar laptop afkomstig zijn. Ze vermoedt dat haar laptop gehacked is. Haar advocaat laat doorschemeren dat de buurman dit weekend gehoord gaat worden door de politie. Door het hacken van de computer van Thomas zou hij wraak willen nemen op het feit dat er ooit een bal beland was in de tuin van Thomas, zo suggereert de advocaat.