Jan Smit scheert hoofd kaal

In navolging van Britney Spears heeft nu ook Jan Smit zijn hoofd kaalgeschoren. De succesvolle vertolker van de palingsound is de laatste tijd een beetje depri, aangezien hij zich een behoorlijke tijd koest moet houden. Vandaar dat hij volgens manager Jaap Buys heeft besloten eens lekker gek te doen.

Gelukkig staat Jan er niet alleen voor. Vriend Simon Keyzer, de helft van het eveneens succesvolle duo Nick & Simon, heeft samen met manager Buys besloten uit solidariteit ook hun kapsel te kortwieken.

De 21-jarige Volendammer hoeft niet bang te zijn dat zijn vriendin, de bloedmooie Yolanthe Cabau van Kasbergen, hem nu niet meer ziet staan. "Met of zonder haar, ik vind je altijd mooi", zei ze dolverliefd tegen hem.

De problemen met Jans stembanden zijn eind september al begonnen. Bij nader onderzoek bleek Smit knobbeltjes op zijn stembanden te hebben. Hieraan werd hij vorige week succesvol geopereerd. Hij gaat er dan ook vanuit dat hij over een half jaar weer mag zingen.

Naast de losse optredens, heeft de jonge Volendammer zijn 'Jan Smit komt naar je toe-tour' moeten verschuiven naar volgend najaar. Deze zou eigenlijk januari al van start moeten gaan. De fans zullen ook nog even geduld moeten hebben met Smits nieuwste album. 'Stilte in de storm' is tot nader order uitgesteld.

Met dank aan voor de submit.