Brits topmodel schnabbelt bij als luxe-hoer

De Britse boulevardkrant News of the World heeft topmodel Sophie Anderton in de val gelokt en ontmaskerd als cokesnuivende luxe-prostituee. De ex van de Australische doelman Mark Bosnich (Aston Villa, Manchester United en Chelsea) was bereid om met een undercover-journalist naar bed te gaan voor 14.000 euro.

In een hotelkamer die afgehuurd werd door 'News of the World' werd de 30-jarige Anderton gefotografeerd terwijl ze coke zat te snuiven en zich ontkleedde. Het geld zei ze nodig te hebben omdat ze bezig was een duur appartement te kopen.

Anderton bepaalde zelf de seksregels: ''Absoluut met condoom. Spanking is cool. Al vind ik, om eerlijk te zijn, dat kinky gedoe niet zo leuk.'' Orale seks was geen probleem: ''Ik weet dat ik goed ben in bed.'' Ze wilde dat er ook cocaÔne gebruikt zou worden. Ze stelde voor haar dealer te bellen, een vriendin die Isabelle heet. ''70 euro per gram. Ongesneden. Isabelle is te vertrouwen en altijd te bereiken. Ze is nog maar 24, maar dealt al vanaf haar zestiende. Ze zou me altijd beschermen, zelfs als ze betrapt wordt. Ik sta in haar gsm onder een Arabische naam.''

Toen de journalist een seksorgie van een weekend op de Bahama's voorstelde hapte ze ook toe: ''Dat is 21.000 euro per dag. Een van mijn beste vriendinnen is er ook voor in. Lang donker haar, wat jonger dan ik. Ik kan ook nog een Indische vriendin opbellen. Blauwe ogen, razendknap en bijzonder sexy. Ze zal je bevallen. Ze is extravaganter dan ik, maar ook heel discreet.'' Voor trioseks was ze ook te porren, als er maar betaald werd.

De onthullingen van het boulevardblad hebben het model nu al ruim 145.000 euro aan contracten gekost.

Foto's en filmpjes op de site van NotW.