Kanye West stort in tijdens concert

Icoon ShowbizzDe vermaarde rapper Kanye West is zaterdagavond in tranen uitgebarsten tijdens een concert dat hij gaf in Parijs. Dat vertelt een getuige aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Kanye verloor een week geleden zijn moeder Donda op 58-jarige leeftijd na een borstverkleining en een buikwandcorrectie.

Aan het einde van zijn show zette de band het nummer 'Hey Mama' in. De 30-jarige rapper introduceerde het nummer met de woorden "Deze is voor mijn moeder" en begon daarop te huilen.

"Hij stond daar in het felle licht te huilen terwijl de band verder speelde", vertelt een bezoeker. "Een achtergrondzanger, de dj en een gitarist probeerden hem te troosten."

Het publiek, dat doodstil toekeek, begon te klappen toen West probeerde zichzelf te herpakken. Hij verdween van het podium, om tien minuten later zijn optreden te hervatte met zijn hit 'Stronger'.

"Hij was erg nerveus", vertelt de getuige. "Hij bleef naar het publiek roepen dat hij de fans nu nodig heeft en het publiek schreeuwde terug. Het was magisch."

Kanye West zou vandaag ook een concert geven in de Amsterdamse Heineken Music Hall, maar dat heeft hij vanwege de dood van zijn moeder afgezegd.

Kanye stort in.


Met dank aan IRAKEES-NL voor de submit.