Nederlander in Guinness Book met game

Icoon GamesOp 23 november komt de game Unreal Tournament 3 uit op de PC in Europa. Om dit te vieren organiseerde uitgever Midway op 8 november in Birmingham een toernooi voor pers, Unreal Tournament-fans en een aantal bekende gameclans.

Gedurende dit toernooi waren er ook mensen aanwezig van het Guinness Book of World Records. Deze zouden een plek reserveren voor diegene die in het tijdbestek van een uur de meeste frags (gedode tegenstanders) kon scoren. Deze eer ging uiteindelijk naar onze landgenoot Frederiek van Gammeren aka Frantic. Hij kreeg het voor elkaar om niet minder dan 131 frags te scoren. Hij was uiteraard erg blij met zijn prestatie.

"Ik ben erg blij dat ik de kans kreeg om deel te nemen aan deze Guinness World Record-poging. Spelen tegen prominente spelers uit de games community en teamgenoten van Team Dignitas was een eer. Het behalen van dit record is een fantastische prestatie en het evenement zelf zal niet snel vergeten worden door de aanwezigen voor een lange tijd, daar ben ik zeker van"


Tweede van links de gelukkige winnaar


Meer gamesnieuws vind je op FOK!games