Jongeman onthoofdt zichzelf met kettingzaag

Een suïcidale, negentienjarige Oostenrijker heeft zichzelf wel heel koelbloedig van kant gemaakt. De jongeman gebruikte namelijk een kettingzaag om zijn hoofd van zijn romp te scheiden.

Hij sloot zichzelf op in een vertrek in het huis van zijn ouders in het plaatsje Laakirchen. Nadat hij de deur had vergrendeld, startte hij de motor van de moordmachine.

Toen zijn jongere broertjes de ronkende motorzaag hoorden, renden ze op het lawaai af. Ze wisten de deur nog open te breken maar kwamen te laat om hun broer te redden.

De politie kan er niet bij waarom de jongen tot zijn pijnlijke daad is overgegaan. Het leek zo'n vrolijke jongen, en hij had net zijn studie afgerond. De recherche denkt dan ook dat privéproblemen de jongeman parten speelden en is een onderzoek gestart naar psychische pesterijen op het werk.

De jonge Oostenrijker leek de laatste tijd niet van zijn computer weg te slaan. Hij was namelijk zeer intensief bezig met het spelen van een computergame, waarbij je met behulp van een kettingzaag zoveel mogelijk monsters om zeep moet helpen.


Een kettingzaag is mooi speelgoed, maar hij werkt niet altijd mee

Met dank aan Onbekendje voor de submit.