FOK!whatpulse op magische vierde plaats

Icoon DigitalHet initiatief dat jaren geleden gestart werd om Tweakers.net te verdelgen, FOK!whatpulse, heeft met veel pijn, moeite en geduld eindelijk de vierde plaats bereikt in de Whatpulse-teamlijst.

Whatpulse, een programma dat bijhoudt hoeveel maal men typt op het toetsenbord en klikt met de muis (zonder bij te houden wŠt er getypt wordt), loopt nu op de computers van bijna 1.100 FOK!leden. Samen typen zij gemiddeld vijf miljoen toetsen per dag.

Enkele maanden geleden werd de vijfde plek in de teamlijst bereikt, maar na maanden gestaag inlopen op plek vier, een Pools team genaamd Ogame.pl, heeft FOK!whatpulse vanmiddag toch eindelijk de begeerde vierde plaats bereikt.

"Ons" team heeft op het moment van schrijven 3.923.424.435 typjes; de eerstvolgende, plek drie, heeft er ruim 4,6 miljard. Naar verwachting zal dit team haar plaats over een paar maanden moeten inleveren, en staat FOK! direct onder team Tweakers, dat met 8,4 miljard op de tweede plaats staat.

FOK!whatpulse is op dit moment niet in staat ook Tweakers in te halen. Met ruim het dubbele aantal leden "pulsen" zij dagelijks veel meer typjes en klikjes dan FOK!; het team is dan ook altijd op zoek naar nieuwe, trouwe FOK!'ers die hun favoriete forum een warm hart toe willen dragen.

Meer informatie over het FOK!whatpulse-initiatief kan je hier vinden.

Met dank aan superworm voor de submit.