Jongen huurt huurmoordenaar na PlayStation-verbod

Icoon MisdaadDe 16-jarige Cory Ryder uit Amerika is gearresteerd wegens het inhuren van een huurmoordenaar. Hij had ruzie met zijn ouders omdat ze zijn PlayStation in beslag hadden genomen vanwege tegenvallende schoolresultaten. Dit was voor hem reden genoeg om zijn ouders te willen vermoorden.

De ouders waren bezorgd over de cijfers en zijn gedrag op school. Ze vonden dat hij harder moest studeren en hebben daarom zijn PlayStation in beslag genomen. Daarnaast mocht hij geen TV meer kijken. Cory was hier niet blij mee en hij begon zijn ouders te bedreigen, maar deze namen dit in eerste instantie niet serieus. Toen hij niet stopte werd de moeder angstig en lichtte ze de politie in. De politie besloot een val te zetten om Cory op heterdaad te betrappen. Een moeder van een vriend van Cory, die hij vertrouwde, nam hem mee naar een hotelkamer om daar een undercover agent te ontmoeten die zich voordeed als huurmoordenaar. Cory vroeg de agent om zijn ouders te vermoorden en te betalen met de pick-up truck van zijn vader, hierna werd de jongeman gearresteerd voor poging tot moord. Hij schijnt nog tegen de agent te hebben gezegd: "Two bullets is all it takes".

Het ventje was al eerder met de politie in aanraking geweest voor vandalisme en het stelen van geld uit zijn zusjes spaarpot. Een vonnis moet nog worden gesproken.

Met dank aan pestertje voor de submit.