Vrouwen kunnen opgebruikte vibrator inruilen

Wellustige vrouwen die niet meer aan hun gerief kunnen komen met hun oude Tarzan, kunnen deze op zondag 25 november inwisselen. De unieke inruilactie is ontsproten uit het brein van de firma Mail & Female. Dit bedrijf levert vrouwvriendelijke seksspeeltjes, en wil hiermee de aandacht vestigen op de vele vibrators van bedroevend slechte kwaliteit die de markt overspoelen.

Belangstellenden kunnen zich voor de actie opgeven via de site ruiljevibratorin.nl. Onze hoofdstad krijgt de komende week al bezoek van het inruilteam. Bij een speciale auto die de hele week in Amsterdam staat, kunnen de dames hun afgeragde exemplaar inwisselen voor een fonkelnieuwe.

"Er zijn ontzettend veel kwalitatief slechte vibrators op de markt. Seksspeeltjes die niets voor je doen. Bijvoorbeeld door een lage effectiviteit of een materiaalsoort die niet fijn aanvoelt, onhygiënisch is of schadelijke stoffen bevat", vindt oprichter Hanni Jagtman.

De ingeleverde sekspeeltjes worden op een ludieke manier weer hergebruikt. Kunstenares Riekje Jongsma wil namelijk van de occasionvibi's een heus kunstwerk maken.


"Van een oud vrouwtje geweest. Altijd binnen gestaan..."


Met dank aan Yoni en Glacier voor de submit.