Dries: 'seks met andermans bruid'

Icoon OpmerkelijkDries Roelvink, onze Nederlandse variant op Paris Hilton qua aandacht vragen, heeft in het BNN-programma Spuiten & Slikken een schokkende bekentenis afgelegd: "Ik zette haar gewoon tegen de muur." Hij doelde daarbij op een bruid die hij op haar eigen bruiloft doorsmeerde even voor hij een muzikaal nummertje op de planken zou doen.

"De bruid was een vriendin van me en ik zou op haar bruiloft gaan zingen. Vlak voordat ik zou optreden kwam ze nog even bij me langs om te vragen hoe het ging. Van het een kwam het ander. Voordat we het wisten waren we aan het zoenen en uiteindelijk zette ik haar maar tegen de muur." Veel kwaad hebben Dries zijn inspanningen het koppeltje niet gedaan, "ze hebben samen drie kinderen en ze zijn gelukkig getrouwd."

De zanger die moeite heeft om Ahoy vol te krijgen, was erg openhartig over zijn seksuele escapades. Zijn vreemdste plek om seks te hebben was "in een woonkamer, die gevuld was met zo'n twintig man. Mijn toenmalige vriendinnetje zat bij mij op schoot, met haar rug tegen me aan. Ze had opeens mijn broek geopend. Met een kamer vol visite hebben we heel stiekem seks gehad. Volgens mij had maar ťťn iemand het door." En ja, voor degene die het willen weten, meneer Roelvink heeft toen ook een hoogtepunt bereikt. Nieuws over de hoogtepunten van Yolanthe en Jan Smit uit het zelfde tv-programma kon je gisteren al lezen.
Met dank aan dheruer voor de submit.