Geen seks in Airbus A380

Icoon OpmerkelijkDe nieuwe trots van de luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines, de Airbus A380, roept toch enkele problemen over zich af. Weliswaar geen technische, maar wel 'persoonlijke' problemen. De superjumbo van Singapore Airlines is dan ook van alle luxe voorzien, maar al snel werd duidelijk dat niet al het comfort 'nuttig' kon worden gebruikt. In de jumbo zijn enkele suites met tweepersoonsbedden aanwezig, maar de luchtvaartmaatschappij wil niet dat er de liefde in wordt bedreven.

Volgens de Britse krant The Times wil de maatschappij niet dat andere passagiers last krijgen van 'ongepaste activiteiten' van medepassagiers. "We zullen desbetreffende stellen dan ook vriendelijk vragen of ze willen stoppen met hun liefdesspel." "Er zijn op een vlucht nu eenmaal grenzen aan wat acceptabel is en wat niet. De regels voor tweepersoonsbedden zijn niet anders dan die in de rest van het vliegtuig", aldus een woordvoerder van Singapore Airlines.

Verontwaardigd
Het Australische echtpaar Elwood was erg verbaasd over de strikte regels van Singapore Airlines. Ze hadden vorige week een reis geboekt op de allereerste commerciŽle vlucht van de Airbus A380. De zeer verontwaardigde 76-jarige Tony Elwood beklaagde zich dan ook in de media. "Ze bieden een tweepersoonsbed, privacy en massa's drank aan, maar het meest 'natuurlijke' mag je niet doen?"

Volgens de Elwoods hoefde Singapore Airlines zich echter nergens zorgen om te maken. Het echtpaar had tijdens de vlucht amper tijd voor elkaar omdat diverse journalisten telkens langs kwamen en van ze wilden weten of de privacy en comfort hen beviel.

De vraag blijft natuurlijk of dat op de komende vluchten van de A380 ook zo blijft en of de bedden inderdaad 'ongebruikt' aan de grond zullen worden gezet.


Geen sex in de A380!


Met dank aan ictstadskanaal voor de submit.