Naaktloper achtervolgt agent

Icoon BizarHet leek wel een komische scène uit een humorfilm. Een agent zette de achtervolging in op een naaktloper, maar dat duurde niet lang. De streaker draaide de rollen om en ging de agent achterna. De naturist werd uiteindelijk toch aangehouden. De naakte Brit liep naakt in een veld en wist zo de aandacht van een aantal voorbijgangers op zich te vestigen. Die alarmeerden vervolgens de politie van Newcastle-upon-Tyne’s Town Moor.

Twee fotografen die toevallig in de buurt waren, wisten de naakte waarheid vast te leggen. "Het was mooi weer en we besloten om enkele beeldjes te gaan schieten van bloemen, planten en bomen. Plots dook die naakte man op, hij was razendenthousiast. Het was zo ongewoon dat we maar foto's genomen hebben", vertelt Carlos Pequenino.

"Het was echt grappig. Eerst achtervolgde de agent de naaktloper, die plots stopte, zich omdraaide en de agent achterna ging", aldus Carlos Pequenino. Zijn maat Brian Clark had nog een goede reden om de foto’s te maken. “We moesten wel anders zouden onze vrienden ons nooit geloofd hebben”, aldus Brian Clark.


De man liep enthousiast rond in de weiDe agent probeerde de man aan te houden, maar...Vervolgens werd de agent zélf achterna gezeten