Seks hebben met fietsen is strafbaar

Icoon BizarDe Brit Robert Stewart moet zich voor de rechter verantwoorden omdat hij de liefde bedreef met zijn fiets. In oktober 2006 werd de fiets-fetisjist betrapt in een hotelkamer in Schotland. De man had alleen een t-shirt aan. Hij pakte zijn stalen ros goed vast en bewoog met zijn heupen. Het is nog onbekend of hij het eindpunt heeft gehaald.

Twee kamermeisjes ontdekten de vreemde taferelen. Ze hebben meerdere keren op Stewarts kamerdeur geklopt. Toen de man niet open deed, gingen ze naar binnen met een universele sleutel. De kamermeisjes waren flink geschrokken door de vrijpartij. Ze hebben hun manager gewaarschuwd, die op zijn beurt de politie inschakelde. Stewart heeft inmiddels toegegeven dat hij seks heeft gehad met zijn fiets. De rechter heeft hem op de lijst van zedendelinquenten gezet. Over een maand is de uitspraak.

Stewart is niet de eerste man die seks heeft gehad met ongewone objecten. In 1993 werd een zekere Karl Watkins, electriciën van beroep, in de cel gegooid omdat hij het deed met… jawel, vloertegels. Stewart liet zich waarschijnlijk inspireren door Queen, die in de videoclip van hun megahit ‘Bicycle Race’ (met voor Stewart dubbelzinnige woorden: “I want to ride my bicycle”) naakte fietsers opvoerden.