Beelen waarschijnlijk vanaf januari op 538

Icoon RadioGiel Beelen is nog tot en met december bij 3FM te horen, per 1 januari stapt de jock waarschijnlijk over naar Radio538 waar hij de middagshow van Ruud de Wild overneemt voor 1 miljoen euro per jaar. Deze scoop wist Jochem van Gelder los te weken tijdens een gesprek met Beelen in zijn ochtendshow.

Het gesprek ging over het Sinterklaasfeest en Jochem stelde dat Giel tegen die tijd wel bij 538 zou zitten. "Of zit je dan nog bij 3FM", wilde Van Gelder weten. "Nog net", flapte Beelen eruit. Toen Van Gelder stelde een primeur te hebben kapte Beelen snel het gesprek af. Beelen vertelde vorige week al dat hij een dezer dagen de knoop gaat doorhakken. Voor het geld doet hij het niet, stelt Beelen. "Ik vind het vooral een eer dat het grootste en populairste radiostation van Nederland me wil hebben."

Overigens zijn er ook mensen die denken dat Beelen helemaal niet gaat overstappen maar geniet van de aandacht rond zijn persoon. Radio 538 heeft tot nu toe steeds ontkend dat Beelen naar het radiostation komt.

(c) FOK!
Houdt Giel iedereen voor de gek of gaat hij echt naar 538?