Britney rijdt over voet fotograaf

Icoon ShowbizzBrokkenpiloot Britney Spears is weer bezig geweest. Dit keer is ze over de voet van een paparazzo gereden. Op internet zijn beelden te zien hoe de 25-jarige zangeres uit de parkeergarage rijdt en wordt belaagd door fotografen. Wanneer ze claxonnerend wegscheurt raakte ze een vallende paparazzo. Hij zou zijn voet hebben gebroken.

Britney stopt met de wagen en blijft met de handen voor haar mond achter het stuur zitten. Even lijkt ze in huilen uit te barsten, maar onder aanmoediging van fotografen rijdt ze toch door. Op de video is te zien dat er op de witte sok van de paparazzo een zwarte veeg van een autoband te zien is. Onduidelijk is of de man aangifte heeft gedaan.

Ook heeft Britney inmiddels een schikking getroffen met een eerder slachtoffer van haar rijkunsten. Volgens Britney's advocaat zou ze een bedrag van 700 euro moeten betalen. In augustus was te zien hoe Britney haar auto tegen een andere wagen botste toen ze een parking opdraaide. Toen bekeek ze alleen de toestand van haar eigen auto.

Check de beelden