FOK!radio: Sex, drugs & rock'n roll bij Veronica

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Als we mediajournalist Arjan Snijders moeten geloven ging het er soms heftig aan toe bij Veronica. De eens zo machtige omroepvereniging was groot tussen 1975 en 1995. Eerst als piraat in de ether, daarna in het omroepbestel. Daarna ging Veronica commercieel en liep het uiteindelijk helemaal mis. Snijders, zelf ook actief in radioland, schreef er een boek over. Hij sprak met betrokkenen als Lex Harding, Erik de Zwart en Adam Curry en kreeg persoonlijke verhalen over seks, drugs & rock'n roll van achter de schermen te horen. Daar zijn wij natuurlijk benieuwd naar! We spreken vanavond met hem. Kunnen we meteen vragen of ze bij Veronica wel blij zijn met het boek. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur!

Er zit weer een wisseling van de wacht in de hogere crew aan te komen. Uiteraard hoor je in FOK!radio een update. En het is weer tijd voor de column van TheGrandwazoo.

Je kunt zelf ook meepraten natuurlijk. Kom bijvoorbeeld naar ons irc-kanaal #fokradio. Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meekijken in de studio van FOK!radio kan via de webcam. We roddelen weer met Yvonne. FA shmoopy heeft weer wat scoopies. Blinky legt wel weer een stelling voor.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terugluisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!