Beelen en 538 wel degelijk in gesprek

Icoon RadioGiel Beelen en Radio 538 zijn wel degelijk in gesprek, zo gaf Beelen toe in De Wereld Draait Door. Ontkende 538 dinsdag nog in alle toonaarden, een dag later blijken de partijen toch in gesprek te zijn. Giel Beelen kan 1 miljoen euro per jaar gaan verdienen, al zei hij onlangs in Ranking the Stars dat hij zijn werk niet om het geld doet. Maar zo bekende Giel tegen Mathijs van Nieuwkerk: "Als de telefoon gaat dan pak ik natuurlijk wel op."

Welke uren Beelen eventueel moet gaan vullen vertelde hij niet. Waarschijnlijk wordt het de middag, waar Ruud de Wild eigenlijk hoort te zitten, ware het niet dat hij zich al twee maanden heeft ziekgemeld.

Of Beelen überhaupt wegmag van de VARA is niet bekend. De ochtendjock brak vorig jaar nog zijn contract open om zeker tot augustus 2008 de dag met een dansje te beginnen. Toen Jack Spijkerman onder zijn contract met de VARA wilde uitkomen haalde VARA-baas Vera Keur hem meteen van de zender. Of dat ook met Beelen zal gebeuren moet worden afgewacht.

(c) FOK!
Giel Beelen met peuk en cola in de 3FM studio.