The Boss aangeklaagd om paard

Bruce Springsteen, alias The Boss, is aangeklaagd. De zanger, die onlangs nog werd geëerd voor zijn werk, heeft in augustus samen met zijn vrouw Patti het koopcontract ondertekend voor de aankoop van een paard. Het edele dier wilden ze cadeau doen aan hun dochter, maar ze zien nu van de koop af. De verkoper, voormalig Olympisch ruiter Todd Minikus sleept het muzikale echtpaar nu voor de rechter.

De deal was al rond. Voor het sommetje van 459.000 euro zou paard Pavarotti in de stal van Springsteen komen te staan. Het afgedankte paard van de familie, Scott, zou in handen komen van de ex-ruiter. Scott is nog altijd zo'n 141.000 euro waard.

Het contract was nauwelijks beklonken, of Todd besloot toch nog een wedstrijdje te gaan galopperen met de viervoeter. Todd bestempelde de knol hierna als 'het minst ervaren beest van zijn stal'. De Springsteens vonden deze betiteling niet kunnen en zagen van de koop af.

Over zijn aanbetaling van zeventienduizend euro dacht hij verder niet meer na. Todd wil nu schadevergoeding en wil worden gecompenseerd voor de onderhoudskosten van het beest.