Man laat vrouw achter op parkeerplaats

Een 72-jarige Duitser heeft vanochtend zijn vrouw op een parkeerplaats aan Autobahn A8 in Beieren achtergelaten. Verkeersagenten troffen de wanhopige 67-jarige echtgenote van de man moederziel alleen aan op de parking.

Er was echter geen opzet in het spel. Het echtpaar was namelijk op de terugweg van een reis naar Turkije. Terwijl de man reed, knapte zijn vrouw een uiltje op de achterbank. Omdat de man zijn blaas aardig vol was, besloot hij op een parking te stoppen om deze te legen.

Terwijl de man de aardappels afgoot in het toilet, werd de vrouw wakker. Omdat ook zij haar plas niet meer kon ophouden, besloot zij ook even naar het toilet te gaan.

Na het plassen stapte de man weer in de auto. Hij ging er uiteraard van uit dat zijn wederhelft nog prinsheerlijk lag te slapen op de achterbank. Hij startte de auto en vervolgde nietsvermoedend de lange reis.

Gelukkig liep het nog goed af. De agenten wisten de vrouw te kalmeren en belden naar de de gsm van de man. Zo kon het bejaarde stel eindelijk weer worden herenigd. Of de vrouw nog een woord tegen haar man heeft gezegd, is niet bekend.