Voetbal: Uitslag Internazionale - PSV

Icoon Champions LeaguePSV is er niet in geslaagd om de tweede groepswedstrijd in de Champions League te winnen. De Eindhovenaren verloren met 2-0 van Internazionale. De twee treffers werden door Zlatan Ibrahimovic gemaakt. De Italianen eindigden het duel met twee man minder, omdat Christian Chivu en Suazo rood kregen.

In de beginfase deelden de twee ploegen wat speldenprikjes uit, maar dit zorgde nauwelijks voor serieus gevaar. In de dertiende minuut kregen de Italianen een strafschop, nadat Jan Kromkamp Zlatan Ibrahimovic vastpakte. De Zweed legde vanaf elf meter aan en zette zijn ploeg op voorsprong. Na iets meer dan een half uur spelen trof de Zweed opnieuw doel. Hij wist de bal namelijk vanaf de linkerkant achter Heurelho da Silva Gomes te koppen.

In de tweede helft was de eerste kans voor Eric Addo, maar hij kopte de bal naast het doel van Internazionale. Toch bleef het spel op en neer golven. Nog altijd waren er geen grote kansen te bespeuren, waardoor het af en toe wat saai oogde. Na iets meer dan een uur spelen gaf Danny Koevermans voor vanaf de linkerkant, maar Danko Lazovic kwam net te kort om de bal te raken. In de 65e minuut werd Jason Culina door Chivu onderuit gehaald, waarna de Roemeen zijn tweede gele kaart van de avond ontving. PSV wist hier echter niet van te profiteren, waardoor de twee treffers van Ibrahimovic de enige van de avond waren. In blessuretijd ontving ook Suazo overigens een rode kaart.

Klik hier voor het complete verslag

Alle uitslagen van vanavond:
Groep E: VfB Stuttgart - FC Barcelona (0-2)
Groep E: Olympique Lyon - Glasgow Rangers (0-3)
Groep F: Manchester United - AS Roma (1-0)
Groep F: Dinamo Kiev - Sporting Portugal (1-2)
Groep G: CSKA Moskou - Fenerbahce (2-2)
Groep G: Internazionale - PSV (2-0)
Groep H: Steaua Boekarest - Arsenal (0-1)
Groep H: Sevilla - Slavia Praag (4-2

Voor meer nieuws over de Champions League kijk je op de FOK! Voetbalmanager!