André Hazes jr. in duet met overleden vader

Met dank aan de moderne techniek is het gelukt om Nederlandse artiesten een duet te laten opnemen met de alweer drie jaar geleden overleden André Hazes. Onder anderen René Froger, Gerard Joling, Xander de Buisonjé en Wolter Kroes hebben zo een duet opgenomen met de overleden koning van de smartlap.

Naast de hierboven genoemde artiesten, hebben ook zijn kinderen André en Roxanne een duet met de volkszanger opgenomen. André junior heeft 'samen' met zijn vader 'Bedankt mijn vriend' opgenomen. Dit lied is vandaag op single uitgebracht. Het werd in eerste instantie geschreven door André en arrangeur Jacques Verburgt. Het duo nam het destijds op voor Tim Griek, oud-producer en beste vriend van Hazes, die in 1988 het leven liet bij een ongeluk.

Het is de tweede single van het op twee november uit te komen album 'Samen met André', waarop de eerder genoemde artiesten hun favoriete Hazesklassieker hebben ingezongen en gemixt met het origineel van de te vroeg overleden zanger. Tv-zender RTL4 komt met een docu-soap rond het onstaan van het unieke muziekproject. De eerste aflevering van de serie zal op 25 oktober te zien zijn.


André met het nummer dat hij zong voor zijn oudste zoon