Samen douchen is gezellig

Tweederde van de mensen stapt voor de gezelligheid met elkaar onder de douche. Meer dan de helft doet het uit geilheid en dertig procent doet het omdat het handig is iemand bij je te hebben die je rug insopt.

Veertig procent stapt geregeld met zijn of haar levensgezel onder de douche. Het liefst doen ze dit 's weekends voor het slapen gaan, maar een op de vijf doucht gezamenlijk na de seks. Hetzelfde aantal doet dit 's ochtends na het wakker worden. Bizar is overigens dat acht procent van de mannen zegt dagelijks met de partner te douchen tegenover slechts twee procent bij de dames.

Ondanks dat vrouwen uitsluitend met hun eigen partner onder de douche springen, is Chris Zegers favoriet als men zou 'vreemdgaan' onder de douche. Mannen hebben gelukkig meer fantasie als het gaat om douchen met een ander. Zo zou een man graag eens willen douchen met een collega, een vriendin van de partner of de buurvrouw. Bij de BN'ers bezetten respectievelijk Katja Schuurman, Linda de Mol en Chantal Janzen de top drie.

De ondervraagden willen beslist niet onder de douche met hun exen. Ook de politici Geert Wilders en Jan Peter Balkenende laten we liever in hun eentje douchen.


Twee douchende dames, de natte droom van elke man