Michael Jackson blijkt niet getrouwd

Goed nieuws vanuit Neverland. Superster Michael Jackson zou namelijk begin 2007 in het geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt. De gelukkige zou de oppas van zijn kinderen zijn. Amerikaanse media berichtten hier deze week over. Het boulevardblad National Enquirer zegt documenten in handen te hebben waarop staat dat de beroemde zanger is getrouwd.

Ook bronnen die dichtbij 'Wacko Jacko' staan zouden hebben toegegeven dat Michael zou zijn getrouwd met de veertigjarige Grace Rwaramba. Gokstad Las Vegas zou de stad zijn waar de twee tortelduifjes elkaar het jawoord hebben gegeven.

"Grace is een van Michaels dierbaarste vrienden. Zij was een van de weinigen die Michael bijstonden gedurende zijn problemen, waaronder de rechtszaak over het vermeende kindermisbruik."

De King of Pop zelf houdt wijselijk zijn mond. Maar indien het nieuws waar is, dan zou dit het derde huwelijk van Michael zijn. Eerder gaf hij al zijn jawoord tegen Debbie Rowe en Lisa Marie Presley. Rowe is de moeder van zijn zoon en dochter.

Update 00.42 uur
De woordvoerder van Michael Jackson, Raymone K. Bain, heeft vanavond gemeld dat het trouwen van Michael Jackson niet waar is. "Reporters van de hele wereld meldden dat Michael Jackson was getrouwd, dit is niet waar. Berichten die anders beweren kunnen worden bestempeld als een hoax". Helaas voor de fans blijft een mevrouw Jackson vooralsnog uit.
Met dank aan mouthman en glashalfvol voor de submit.