Snuivende prins Harry betrapt

Het Engelse dagblad The Sun is in het bezit gekomen van een video waar het Engelse koningshuis niet blij mee is. Op de video is een snuivende prins Harry te zien. Ondanks dat het geen cocaïne is maar slechts 'onschuldige' wodka, is de prins er toch behoorlijk ziek van geworden. Harry raakte zelfs bijna in shock na de snuif pure wodka.

De video met de snuivende Harry werd vorig jaar november al gemaakt. De prins was destijds samen met zijn vrienden op vakantie in het Afrikaanse Namibië. Op de video is de met een Crocodile Dundeehoed getooide prins Harry te zien, die met een dichtgedrukt rechterneusgat een dopje vol wodka opsnuift.

De Britse stichting voor alcoholpreventie spreekt er schande van en beweert dat het opsnuiven van sterke drank levensgevaarlijk is. Harry had zelfs door zijn daad voorgoed het loodje kunnen leggen. Professor Ian Gilmore beweert dat het absoluut niet stoer is om alcohol te snuiven. "De medici zijn ervan overtuigd. Het opsnuiven van alcohol vergroot de kans op directe hersenbeschadiging. De alcohol komt namelijk direct in het bloed terecht, omdat de lever deze er niet heeft uitgefilterd."

Het Britse koningshuis onthoudt zich van elk commentaar. "We geven geen commentaar. Het is namelijk een privé-aangelegenheid", liet een woordvoerder van de prins weten.