Biergooiers jagen zingende Roef weg

Icoon ShowbizzZanger Roef had gisteravond geen beste dag. Op een tentfeest in het Brabantse Alphen zou hij een daverend optreden geven. Toen hij vlak voor middernacht het podium besteeg bleken de honderden bezoekers echter niet van de zanger gediend.

Roef betrad al aarzelend het podium, maar nog voordat hij zijn stem verhief vlogen de glazen bier het podium op. De zanger werd net niet geraakt. Eventjes leek het biergooien te stoppen en Roef vervolgde zijn optreden. Terwijl hij heel toepasselijk 'Pleur maar lekker op' zong kreeg hij weer een regen van bier over zich heen. Na een paar minuten hield Roef het voor gezien en ging hij van het podium af. Dat gebeurde onder luid gejuich van het publiek.

Onder aanmoediging van de DJ werd toen luid om Roefs terugkeer gezongen, maar de ex-wederhelft van Marian kwam niet meer opdagen. Daarna ging het feest gewoon door zonder Roef, want de bezoekers wisten zich prima te vermaken. Roef heeft wel een nieuw record op zijn naam staan. In Alphen worden regelmatig optredens gegeven en hij heeft het kortste optreden ooit gegeven.